Carlijn, strak en hip. Zet zich altijd in om er het beste van te maken, ze wil dan ook dat alles goed gaat. Ook op school wil ze graag goede cijfers halen, dus als Tim en Marlies nou effe serieus mee doen, dan komt het voor dat nieuwe project ook wel goed. Want Carlijn vindt de zorg eigenlijk wel vet, haar opa zit al in een zorgcentrum en de mannelijke zusters zijn daar best wel, hmmm. 

Marlies is heel volwassen, ze moet al veel thuis helpen, dus ze is blij dat ze vrienden heeft als Tim en Carlijn. Ze wil er graag bijhoren, maar op school gaat het niet goed. En de zorg, nou nee, ze heeft al genoeg zorgen thuis, dus hou eens op met dat gezeur. En nu die opdracht over de zorg, en dan ook nog met dat gezeur van Carlijn!? Dat kan ze echt ZO niet gebruiken. 

Hij is knettergek, houdt van gamen, lol trappen en hij maakt het liefst alles zelf. 
Muts op, zelfs in de klas, het maakt hem niets uit, als alles maar zo chill mogelijk blijft. En de zorg, daar heeft hij niks mee. Carlijn is zijn beste vriendin en samen maken ze wel vaker dingen. Maar die opdracht over de zorg is echt niks aan, en dan ook nog met Marlies, die altijd en overal te laat komt. 

  • |
  • dit project is een initiatief van Venturaplus en wordt mede mogelijk gemaakt door Agis, de zorgverbeteraar